ttc-putovanje-gradovi-evrope-madrid-spanija (4)

Andaluzija/oktobar 2018

avionom

Andaluzija

Umetnost vatrenog juga, korida i flamenko, u rodnom gradu Pabla Pikasa i Antonia Banderasa

5 dana avionom, polazak u utorak 09.10., povratak u subotu 13.10.2018

Malaga – Sevilja – Granada – Ronda – Marbelja – Kordoba

DAN 1.utorak, 09.10./ MALAGA
Okupljanje na aerodormu Nikola Tesla u Beogradu, ili aerodromu Car Konstantin u Nišu, ili transfer turističkim autobusom ili minibusom ka Budimpešti ili Sofiji. Let za Malagu. Po sletanju transfer do hotela. Slobodno veče. Smeštaj u hotel. Noćenje.

DAN 2. sreda 10.10/  MALAGA – MARBELJA- RONDA
Doručak. Jutarnji razgled  Malage, rodnog mesta Pabla Pikasa i Antonio Banderasa: Plasa de Toros, La Malageta, katedrala, stara gradska četvrt…Slobodno vreme u Malagi od podneva ili fakultativni izlet zaRondu i Marbelju: Ronda je grad na litici u srcu Andaluzije, sa najstarijom arenom za borbu bikovima, a u kome su inspiraciju nalazili mnogi umetnici- Rajner Marija Rilke, Ernest Hemingvej, Džejms Džojs, Orson Wels…..Povratak u Malagu preko Marbelje – mesta mediteranskog glamura, letovališta slavnih, marina bogati…. Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 3. četvrtak, 11.10/   GRANADA- ALHAMBRA
Doručak. Celodnevni izlet za Granadu. Vožnja ka podnožju planine Sjera Nevada. Po dolasku u Granadu, jednu od najposećenijih mesta Andaluzije i Španije uopšte, kraći obilazak užeg istorijskog centra, na čiju arhitekturu i veličanstven izgled su uticale mnoge civiliziacije i kulture. Mogućnost obilaska Alhambre „Crvena tvrđava“, najznačajnijeg mavarskog spomenika Andaluzije,sagrađena je u IX veku. Razgledanje palate, kraljevske sale, dvorišta, odaja kalifa, dvorište lavova, fontana mudrosti, šetnja parkovima Heneralife….povratak u hotelu. Moguć fakultativni odlazak na flamenco veče. Noćenje.

DAN 3. petak, 12.10. SEVILJA
Doručak. Slobodan dan ili fakultataivni izlet za Sevilju, polazak nakon ranog doručka.  Po dolasku u Sevilju, razgled prestonice Andaluzije, grada flamenka, Seviljskog berberina, slikara Velaskeza… sa vodičem: Crkva Makarena, seviljska Korida Real Maestansa, kula “Torre del Oro”, vrtovi Muriljo, Španski trg, park Marije Lujze, četvrt Santa Kruz, i naravno fabrika duvana proslavljena u operi Karmen.  Slobodno popodne u Sevilji. Povratak u kasnim popodnevnim časovima za Malagu. Dolazak u večernjim časovima. Noćenje.

DAN 4. subota, 13.10. KORDOBA
Doručak. Napuštanje hotela, i slobodan dan u Malagi. Moguć fakultativni izlet za Kordobu.. Vožnja  ka Kordobi, po dolasku, kraća šetnja starim delom grada i razgled: stari most, kapija grada, jevrejska četvrt, statua Ben Maimonidesa, Meskita (Mezquita de Córdoba) danas muzej džamija i katedrala sa dvorištem narandži. Grad čuvenog slikara Hulija Romera, napuštamo u popodnevnim časovima, vožnjom za Malagu. Dolazak na aerodrom u Malagi Pasoška kontrola i prijava za let. . Let za Beograd i Niš sa presedanjem. Po sletanju preuzimanje prtljaga, ukrcaj u autobus i transfer ka Novom Sadu, Nišu i ostalim gradovima u Srbiji..

promo cena aranžmana

189€

+ Avio karta , dinarski deo aranžmana od 19.900 dinara (zavisno od momenta rezervacije)

Aranžman je plativ na 8 mesečnih rata, od maja do decembra 2018.godine

Napomena: dinarski deo aranžmana je promenjiv, zavisno od trenutne cene avio karte!
Iskazana cena aviokarte je trenutno po najpovoljnijoj tarifi, važeća u momentu objave ovog putovanja!

Aranžman obuhvata:

 • * Avioprevoz  (dinarski deo aranžmana/napomena PROMENJIV i zavisi od momenta rezervacije! Plaća se u celosti jednoktratno)
 • * 1 komad velikog kabinskog prtljaga, uključen u cenu avio karte.
 • Dimenzije zavisi od avio kompanije: – ( Wizz 55x40x23 do 10kg )  -( Ryan 55x40x20 do 10kg )
 • * smeštaj u hotelu  sa 3***  ili 4**** na Costa de Sol (Malaga ili  Torremolinos, (4 noći), na bazi noćenja sa doručkom,
 • * usluge stručnog vodiča za planirana razgledanja na srpskom jeziku (min.25 putnika),
 • * usluge pratioca grupe tokom realizacije programa iz agencije,
 • * transfer aerodrom – hotel i hotel – aerodrom,
 • * organizovanje programskih izleta tokom boravka kao i fakultativnih aktivnosti,

Aranžman ne obuhvata:

 • * individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,
 • * transfer od mesta stanovanja do aerodroma u Budimpešti ili Sofiji (ukoliko je izabran let iz Sofije i Budimpešte),
 • * doplate za veći bagažni prtljag ili dodatni komad prtljaga (zavisno od aviokompanije),
 • * doplatu za ulaznice za palate, galerije, katedrale, zamkove, i navedene lokalitete,
 • * troškove gradskog prevoza (metro,tramvaj, gradski autobus…),
 • * obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
 • * fakultativne izlete navedene u programu.

Cene fakultativnih izleta:
* Ronda i Marbelja– 40€, Flamenko – oko 35€, Sevilja- 45€, Kordoba – 40€, Granada 45€.
Minimum za realizaciju je 25 putnika. U slučaju manjeg broja, organizator može ponuditi organizaciju izleta sa transferom javnim gradskim prevozom (voz, bus) ili eventualnu korigovanu cenu ponuditi za izlet zainteresovanim putnicima.

Doplate na avio letu  (prtljag, osiguranje, prioritetno ukrcavanje,  posebna mesta u avionu ili klasa), plaćaju se prilikom rezervacije.
Doplata za jednokrevetnu sobu  (1/1 soba, moguća na upit, i staje 250€),
Doplata za prtljag: po cenovniku aviokompanije (informacije dostupne u agenciji)

NAPOMENE  U  VEZI  SMEŠTAJA:

 • Ime hotela biće poznati najkasnije 7 dana pre polaska.
 • Hotel sa minimum 3*** ili 4*** u širem centru ili periferiji Malage odnosno Kosta de Sol rivijere. Smeštaj je u 1/2 ili1/2+1 sobama, TWC, sa SAT TV,
 • Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, pogled, mini-bar, TV, klima uređaj).

OPIS  TRANSFERA U ZEMLJI:
Transfer do aerodorma u Budimpešti i povratno, NIJE  uračunat u cenu iz Novog Sada.  Prevoz se obavlja modernim turističkim autobusom (18 – 57 mesta, zavisno od broja putnika) iz Novog Sada do Budimpešte i povratno. Postoji mogućnost organizovanog transfera i iz Beograda, Niša, Čačka, Kraljeva, Kruševca, Vranja,Bora, Zaječara uz doplatu.

Fakultativni izleti su organizovani u saradnji organizatora i inopartnera. Fakultativni izleti nisu sastavni deo programa.
Minimum za realizaciju fakultativnih aktivnosti je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih za fakultativni izlet, organizator može ponuditi klijentima korigovanu cenu ili organizovati transfere javnim gradskim prevozom (voz, metro, medjugradski  autobus) uz istu ili korigovanu cenu. Klijent nije dužan da prihvati korekciju organizacije izleta i korigovanu cenu. Cena izleta podrazumeva prevoz, usluge stručnog vodiča, turističku organizaciju i panoramska razgledanja lokaliteta i objekata (spolja, bez obezbedjenog ulaska). Moguća je doplata za ulazak u muzeje, arheološke lokalitete i slično, zavisno od izleta.

Način plaćanja:  sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate, gotovinski, platnim ili kreditnim karticama, čekovima građana.

Dinamika plaćanja aranžmana:
Aranžman se može platiti u celosti (devizni i dinarski  deo), gotovinski, platnim/kreditnim karticama, čekovima građana.
Aranžman se može platiti na rate tako što se prilikom rezervacije uplaćuje dinarski deo aranžmana – avio karte u celosti (gotovinski ili platnom karticom), a devizni deo na ime rezervacije 25%, a ostatak (75% dev. dela) na 3 jednake rate do 14 dana pre polaska.

Plaćanje na rate deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu:
Aranžman se može platiti na rate tako što se prilikom rezervacije uplaćuje dinarski deo aranžmana – avio karte u celosti (gotovinski ili platnom karticom, ili čekovima koji se odmah realizuju).

Deviznio deo aranžmana, plaća se na 8 jednakih mesečnih rata (novembar- maj 2018), deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu najkasnije 5 dana nakon rezervacije. Uvećanje na rate koje dospevaju na naplatu posle puta je 10%, na ime manipulativnih troškova.

NAPOMENA: ukoliko klijent koji je izabrao odloženo plaćanje prilikom rezervacije, nije deponovao čekove/adm. zabranu 5 dana posle rezervacije, agencija će smatrati da je izabran način plaćanja do polaska i preostale uplate prihvatati BEZ MOGUĆNOSTI  odloženog plaćanja, odnosno čekove prihvatati sa valutom plaćanja na dan predaje.

Napominjemo da je dinarski deo aranžmana iznos, koji je promenjiv jer predstavlja iznos avio karte!
Zavisi od momenta prijave.  Let je organizovan kompanijom Rayanair i/ili  Wizzair iz Budimpešte i Sofije .

Važno: U slučaju otkaza aranžmana od strane putnika, na dinarski deo primenjuju se tarifa otkaza koje propisuje avio kompanija. Napominjemo da s obzirom na nisku cenu aviokarte, u slučaju otkaza aranžmana, aviokompanija zadržava znatan deo uplate.

ORGANIZATOR PUTOVANJA T.A.  HALO TRAVEL. UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA T.A. HALO TRAVEL, LICENCA OTP BR 254/2010. OVLASCENI SUBAGENT TA HELONA,  OBRENOVIĆEVA BB, PC ‘’GORČA’’, LOK. M17,