aventura-apartments-potos-thassos-16

Aventura apartmani/Potos – Leto 2018

Grčka Leto 2018 – Tasos

Aventura Apartments se nalazi na dva minuta hoda od gradske plaže, a samo 50-ak metara od šetališta, prodavnica, suvenirnica, pekara i supermarketa. Apartmani se nalaze u prizemlju i na prvom spratu, a studiji su u niskom prizemlju (suterenu). Dva apartmana gledaju na ulicu i imaju dupla prozorska i balkonska stakla, radi bolje zvučne izolacije.

Apartmani su sastavljeni iz dve prostorije, od kojih je jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, a druga dnevni boravak sa jednim kaučem iz koga se kao fioka izvlači još jedan ležaj. Fioka-ležaj je istih dimenzija kao klasičan ležaj, ima standardan dušek pa je predviđen za spavanje starijeg deteta. Kuhinja je odlično opremljena za kuvanje, a osim ringli, ima i toster, električni čajnik i aparat za kafu. Izlaz na terasu je iz obe prostorije.

Studiji su iste veličine kao i apartmani (40m2), nalaze se u suterenu kuće i nemaju terasu, ali svaki ima svoju garnituru za sedenje ispred. Imaju jedan francuski ležaj i kauč iz kojeg se izvlači još jedan ležaj standardne veličine.

Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju TV sa satelitskim kanalima (ima i nekoliko srpskih kanala), kao i bežični i žični internet (kabl dobijate od vlasnika). Apartmani su opremljeni sefom, fenom i komarnicima Čišćenje, kao i zamena posteljine i peškira se obavlja na dva dana.

Imaju veliki ograđeni parking, a za baš velike automobile i džipove obezbeđeno je parking mesto ispred same vile (zbog užeg prolaza do parkinga).

Način plaćanja

Napomena

Za cenu i ostale i detalje pozvati agenciju ili poslati mail.

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • Smeštaj u odabranoj vili, na bazi najma apartmana, za odabrani broj noćenja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi osiguravajuće kuće
  • Fakultativne izlete
  • Individualne i ostale troškove putnika

 

Galerija

Agencija Helona doo vrsi rezervacije za boravak u ovom objektu.

Grcka, Leto 2018 Tasos, First minute