bec

Beč – Nova godina 2019.

Beč doček Nove 2019. – polasci iz Niša

Program putovanja:

1. dan SUBOTA – 29.12.2018. NIŠ 
Polazak iz Niša  u kasnijim popodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Mađarsku prema Beču.

2. dan NEDELJA – 30.12.2018.   OUTLET PARNDORF  BEČ

Dolazak u Austriju u jutarnjim satima. Po dolasku, svraćanje u OUTLET CENTAR – PARNDORF, tržni centar koji je sagrađen kao mali grad, sa kućama u tradicionalnom austrijskom stilu, parkovima, fontanama, trgovima i ulicama, pored 140 butika sa garderobom i obućom, postoje kafići i restorani i dečije igraonice, slobodno vreme za šoping. Nastavak putovanja ka Beču. Dolazak u Beč. Po dolasku panoramski obilazak grada: Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, jevrejska četvrt, zabavni park Prater, i šetnja kroz prvi becirk – Stefanova katedrala, Stefanov trg i Kertner ulica. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan PONEDELJAK – 31.12.2018. BEČ

Doručak. Nakon doručka mogućnost fakultativnog odlaska u Bratislavu – glavni grad Slovačke. Po dolasku panoramski obilazak grada: brdo Slavin, tvrđava, Jevrejska četvrt, Katedrala Sv. Martina, Stari trg, biskupska palata, palata Gaskalović, Staro mesto sa starom gradskom većnicom. Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. (moguce je organizovati odlazak do OUTLET-a PARNDORF gde bi bilo slobodno vreme za novogodišnji shopping do povratka grupe iz Bratislave) Povratak u hotel, pripreme za odlazak u grad gde ćemo na nekom od mnogobrojnih gradskih trgova dočekati Novu 2018 godinu uz vatromet i kuvano vino. Organizovani povratak u hotel autobusom (oko 2h ujutru).  Noćenje.

4. dan UTORAK- 01.01.2019. dan za kulturu BEČ-DVORAC ŠENBRUN-BELVEDERE-HUNDERTWASER-repriza na Prateru

Doručak. Fakultatvni obilazak dvorca Šenbrun – letnje rezidencije Habsburgovaca. Razgledanje carskih prostorija i odaja i šetnja prelepim parkom. Nakon obilaska dvorca Šenbrun slobodno vreme u gradu   i … ili  fakultativno obilazak dvorca Belvedere (Dvorac ili palata Belvedere predstavlja prostranstvo sačinjeno jednim od najlepših baroknih ansambla na svetu koje je  okruženo prelepo uređenim parkovima i vrtovima. On je ujedno i jedan od najvećih atrakcija i zaštitnih znakova Beča. Njega čine gornji i donji Belvedere I već zdanje je pomenuti parkovi i vrtovi. Ovo velelepno izgrađeno u 18. veku za princa Eugena Savojskog u bečkom trećem becirku (bečka gradska opština), koju takođe nazivaju i Landstraße. Ona je predstavljala letnju rezidenciju, a izgradio je barokni arhitekta Johann Lukas, koji je bio miljenik princa Eugena. Princ je takođe doveo i venecijanskog kipra Đovani Staneti koji je bio desna ruka arthitekte Lukasa i bio je zadužen da osigura pravi italijanski kiparski doprinos) i Hundertwaser ( Zaigrani Hundertwasser jedan je od bečkih simbola. Najpoznatije njegovo ostvarenje u Beču jeste stambeni kompleks u četvrti Landstraße, prikladno nazvan Hundertwasserova kuća, odnosno Hundertwasserhaus.)

Nastavak dana i  fakultativno repriza novogodišnje večeri u zabavnom parku Prater koji je  najpoznatiji austrijski zabavni park. U Prateru možete posetiti brojne atrakcije – muzej Madam Tiso, Planetarium, Praterturm, simbol Pratera – Rizenrad. Povratak u hotel, Noćenje.

5. dan SREDA- 02.01.2019. BEČ- DUNAVSKI TORANJ 

Doručak. Napuštanje hotela,  polazak ka centru grada i dalje fakultativno ka još jednoj atrakciji Beča – Dunavskom tornju gde ćete uz kolače i kafu biti u mogućnosti da uzivate u prazničnoj panorami Beča. Posle obilaska Dunavskog tornja, polazak ka centru grada, kompletiranje grupe i  u ranijim popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Srbiju prema Nišu.

6. dan ČETVRTAK -03.01.2019.  NIŠ

Dolazak u Niš u  jutarnjim časovima. vreme dolaska zavisi od dužine čekanja na graničnom prelazu, na šta organizator ne može da utiče).(Kraj usluga).

POLAZAK BEOGRAD

JAGODINA

BATOČINA

NIŠ

POJATE

LESKOVAC

PROKUPLJE

First minute

149

155€

159

165

Aranžman obuhvata:

  • – prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
  • – smeštaj u hotelu 4*  hotel ARION  Airport 4* www.arion-airporthotel.com na bazi 3 noćenja sa doručkom – švedski sto u 1/2 i 1/3 sobama
  • -razgledanje prema programu (Beč – panorama grada)
  • – usluge licenciranog pratioca grupe

Aranžman ne obuhvata:

  • – međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
  • – fakultativni izleti
  • – individualni troškovi putnika

CENE FAKULTATIVNIH  IZLETA PO OSOBI (deca od 2-12 god imaju popust)

– obilazak  Dunavskog tornja – 15€/10€ deca,
– obilazak dvorca Šenbrun – 20€/15€ deca,
– dvorac Belvedere i  Hundertwaser – 5€,
– izlet do Bratislave – 15€
– repriza na Prateru – 5€
– odlazak u OUTLET PARNDORF – 10€

-umanjenje za sopstveni prevoz je 20€ po osobi, na cenu iz Niša.

*Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20€ po osobi

Fakultativni izleti su predviđeni za minimum 40 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih cena je podložna promeni. Organizator zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta usled objektivnih okolnosti. Cena je podložna promeni u slučaju promene cena: ulaznica, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, putnih taksi u odnosu na dan izlaska programa.

 

nacin placanja

napomena

 
 

ORGANIZATOR PUTOVANJA T.A. CLOCK TRAVEL UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA CLOCK TRAVEL  LICENCA OTP BR 27/2014 OVLAŠĆENI SUBAGENT T.A.HELONA, OBRENOVIĆEVA BB, PC ‘’GORČA’’, LOKm17