Game-of-Thrones-Hacked

Igra Prestola Dalmacija/Dan primirja

2 noćenja

GAME OF THRONES

ŠIBENIK – KAŠTEL GOMILICA – KLIS – SPLIT – DUBROVNIK – TREBINJE

Igra prestola je epska saga medijske kuće HBO koja je dosegla neverovatnu gledanost i popularnost širom sveta. Naravno, zaljubljenici serijala pomamno žele videti krajolike u kojima je nastajao serijal, te u velikom broju pohode Dalmaciju. Specijalno za naše tržište i za sve zaljubljenike Igre prestola, skrojili smo ovo putešestvije… Najveća i najskuplja produkcija u istoriji TV serijala, Game of Trones ima 8 sezona, od kojih je 7 već prikazano, a osma se upravo snima. Poznati svet se u priči deli na Westeros i Esos. Dubrovnik se u priči zove Kings Landing i glavni je grad Westerosa, i u njemu su snimane sve sezone. Na ovom putovanju pokušaćemo da oživimo scene iz Igre prestola, ali i da se uživimo u tradicionalne dalmatinske ambijente prelepih gradova na Jadranu…

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN        NOVI SAD / BEOGRAD

Polazak iz Novog Sada i Beograda u večernjim satima (oko 21h). Tačno vreme i mesto polaska biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete poruku dan pred putovanje obavezno kontaktirajte agenciju. Noćna vožnja linijom Bajakovo – Slavonski Brod – Zagreb uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanje carinskih formalnosti.

2. DAN        ŠIBENIK – SPLIT

Dolazak u Šibenik u prepodnevnim satima. Šetnja ulicama Braavosa, ili bolje rečeno, Šibenika u kojem je snimana  avantura Aryje Stark tokom 5 sezone serije. Poznata katedrala Svetog Jakova je korišćena kao predložak za House of Black and White u seriji. Odlazak iz Šibenika i nastavak putovanja. Na putu do Splita, na čas ćemo svratiti do manjeg mesta po imenu Kaštel Gomilica, koji je korišćen kao lokacija za luku Braavosa, i posetićemo i tvrđavu Klis u kojoj se se održavali važni događaji u životu Daenerys Targaryen u Meerenu. Klis je naselje i opština u Splitskom zaleđu. Nastalo je podno srednjovekovne tvrđave. Naziv potiče od klisure na kojoj je izgrađena tvrđava. Odlazak u Split. Po dolasku sledi šetnja do Dioklecijanove palate. Palata je jedan od najbolje očuvanih spomenika rane rimske umetnosti na svetu. Bila je sagrađena kao spoj luksuzne vile – letnikovca i rimskog vojničkog logora (castruma), podeljenoga na četiri dela dvema glavnim ulicama. Prepoznaćete njene podrume kao mesto na kojem su se čuvali zmajevi u 5. sezoni serije. U kasnim popodnevnim satima smeštaj u hotel u regiji grada. Noćenje.

3. DAN        SPLIT – DUBROVNIK – TREBINJE

Doručak. Polazak ka južnom delu Dalmacije. Putovanje preko Neuma uz panoramski osvrt na poluostrvo Pelješac i na zidine Stonskog grada. Po dolasku u Dubrovnik šetnja ulicama Kings Landing-a uz razgledanje sjajno očuvane srednjovekovne strukture grada i njegovih zidina. Slobodno vreme za predah i nastavak putovanja ka Hercegovini i gradu Trebinju. Dolazak u večernjim satima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

4. DAN        TREBINJE – BEOGRAD / NOVI SAD

Doručak. Odjava iz hotela. Prepodnevni obilazak grada uz razgledanje ambijentalne celine skoncentrisane oko Gradskog parka i čuvenih platana. Slobodno vreme. Polazak ka Srbiji. Povratak u Beograd / Novi Sad u kasnim noćnim satima. Kraj programa.

TERMIN PUTOVANJA HOTEL CENA ARANŽMANA
09.11 – 12.11.2018. 3* 129 evra

doplata za 1/1 sobu 50 evra (na upit)

doplata za dodatno sedište u autobusu 80 evra

Transfer iz ZRENJANINA – doplata 1500 din / minimum 4 putnika

NEMA DOPLATE ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
•prevoz autobusom turističke klase (od 16 – 87 mesta) na navedenoj relaciji  / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
•smeštaj u hotelu 3* u regiji Splita (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 i 1/2+1  sobama na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto)
•smeštaj u hotelu 3* u Trebinju (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 i 1/2+1  sobama na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto)
•obilaske prema programu
•usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
•troškove ogranizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
putno zdravstveno osiguranje
individualne troškove – nepomenute usluge

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel 3* u regiji Splita. Sobe su 1/2 i 1/2+1, sa TWC, telefonom, SAT TV. Hotel raspolaže restoranom, recepcijom, aperitiv barom… TAČAN NAZIV BIĆE POZNAT 7 DANA PRED PUTOVANJE.

Hotel 3* u Trebinju, nalazi se u blizini turističkih atrakcija. Sobe su 1/2 i 1/2+1, sa TWC, telefonom, SAT TV. Hotel raspolaže restoranom, recepcijom, aperitiv barom… TAČAN NAZIV BIĆE POZNAT 7 DANA PRED PUTOVANJE.

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 70 PUTNIKA. U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA . AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ KOREKCIJU CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM. AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO KOREKCIJE CENA U SLUČAJU PROMENA NA DEVIZNOM TRŽIŠTU. AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA. ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDINIH SADRŽAJA U PROGRAMU.

OVLAŠĆENI SUBAGENT T.A.HELONA,  OBRENOVIĆEVA BB, PC ‘’GORČA’’, LOK. M17, NIŠ, TEL.:018/514-696,514-697,514-972.  ORGANIZATOR PUTOVANJA TA TRAVELLINO, LICENCA OTP 26/2010 . UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA TRAVELLINO.