t3_28873

Apartmani Mujen Lux

Zima Kopaonik

U Vikend naselju 4.5 km od centra Kopaonika, izgradjen je jedan od najlepših i najluksuznijih objekata na Kopaoniku, Vila MujEn Lux. Pored apartmana, dodatni sadržaji su restoran sa zatvorenom terasom površine preko 200m2 sa koje se pruža prelep pogled na obronke Kopaonika, Wellness centar sa zatvorenim bazenom, đakuzijem, tepidarijumima i saunama. Objekat poseduje otvoreni parking prostor ograničenog kapaciteta. Nalazi se u blizini žičare “Sunčana dolina” koja je udaljena samo 1.8 km od objekta. Usluga je na bazi polupansiona. U okviru Vile nalazi se restoran sa otvorenom terasom površine preko 200m2, sa kojeg se pruža prelep pogled na obronke Kopaonika. Objekat sadrži Wellness centar sa zatvorenim bazenom, tepidarijumima, đakuzijem i saunama.

Studio – površine od 17 do 21 m2, sa ležajem i foteljom na razvlačenje. Smešta dve odrasle osobe i jedno dete. Sadrži kompletno opremljenu kuhinju, sef, besplatan Wi-Fi internet, LCD sa kablovskom TV, kupatilo sa tuš kabinom, pult za ručavanje.

Studio plus – je površine oko 21 m2, sa dva ležaja na razvlačenje, smešta dve odrasle osobe i dvoje dece. Sadrži kompletno opremljena kuhinja, sef, besplatan WiFi, LCD sa kablovskom TV, kupatilo sa tuš kabinom, pult za ručavanje.

Standard Apartman je površine od 28 do 39 m2, sastoji se od spavaće sobe sa dva singl ležaja ili francuskim ležajem, i dnevnog boravka sa dva ležaja na razvlačenje ili ležajem i foteljom na razvlačenje. Smešta najviše 5 odraslih osoba. Sadrži kompletno opremljenu kuhinju, sef, besplatan WiFi, LCD sa kablovskom TV, kupatilo sa tuš kabinom, pult za ručavanje.

Standard Plus Apartmani su površine od 32 m2, sastoje se od dve spavaće sobe. Jedna spavaća soba opremljena je sa dva singl ležaja ili francuskim ležajem,a u drugoj spavaćoj sobi nalazi se ležaj na razvlačenje. Dnevni boravak opremljen je ležajem i foteljom na razvlačenje. Smešta do 5 odraslih osoba. Sadrži kompletno opremljenu kuhinju, sef, besplatan Wi-Fi, LCD TV, kablovska televizija, kupatilo sa tuš kabinom, pult za ručavanje.

Superior Apartman je površine od 28 do 39 m2, sastoji se od spavaće sobe sa dva singl ležaja ili francuskim ležajem, i dnevnog boravka sa dva ležaja na razvlačenje ili ležajem i foteljom na razvlačenje. Smešta najviše 5 odraslih osoba. Sadrži kompletno opremljenu kuhinju, sef, besplatan WiFi, LCD sa kablovskom TV, kupatilo sa tuš kabinom, pult za ručavanje, razllikuje se od standardnog apartmana po tome što je luksuznije opremljen.

Cenovnik:

 

CENA UKLJUČUJE:

●boravak u izabranom smeštaju na bazi polupansiona (doručak i večera-posluženje švedski sto)

●neograničeno korišćenje sadržaja SPA & WELLNESS centra (zatvoren bazen sa
jakuzziem, finska sauna, infra crvena sauna, parno kupatilo, slana soba…)
●wifi
●prevoz do centra Kopaonika ( 5 puta tokom dana)
CENA NE UKLJUČUJE:
-Boravišnu taksu koja po odluci SO Raška iznosi 100,00 rsd po osobi po danu za odrasle, 50,00 rsd za decu od 07-15 god po danu. Deca do 7god. ne plaćaju boravišnu taksu;
-Osiguranje koje iznosi 30,00 rsd dnevno po osobi za odrasle i decu do 12 godina, placanje na licu mesta.
DODATNE USLUGE (U pretprodaji)
SKI PASS (isporuka na recepciji);SKI SKOLA,SKI OPREMA(10% popusta u pretprodaji). Detaljnije nawww.kopaonik.travel
USLOVI ZA DECU:
-Dete 0–2 u pratnji dvoje odraslih, ako koristi zajednički ležaj-BESPLATNO u 1/2 sobi ;
-Dete 2-12 u pratnji dvoje odraslih, ako koristi poseban ležaj-popust 50%
-dvoje dece 2-12 god u pratanji dvoje odraslih-50% za svako dete

 

Galerija

nacin placanja

napomena

OVLAŠĆENI SUBAGENT T.A.HELONA,  OBRENOVIĆEVA BB, PC ‘’GORČA’’, LOK. M17, NIŠ, TEL.:018/514-696,514-697,514-972.  ORGANIZATOR PUTOVANJA SUPERNOVA TRAVEL. UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA SUPERNOVATRAVEL licenca OTP broj 343/2010.