12 Jul 2012, Copenhagen, Zealand, Denmark --- Tivoli gardens by night --- Image by © Jean-Pierre Lescourret/Corbis

Svedska/Danska – 08.mart

Dan žena i bajka o Pipi Dugoj Čarapi

Malme – Kopenhagen – Helsingborg- Lund

09.03.-12.03.2018.

DAN 1. petak, Niš – Malme Okupljаnje grupe dva sata pre polaska u restoranu niškog aerodroma. Let za Malme je u 18.50h, kompanijom Wizzair. Sletanje u Malme, u 21.15h. Transfer do hotela. Uz kratko upoznavanje sa gradom “gde-šta-kako”. Noćenje.

DAN 2. subota, izlet za Kopenhagen Doručak. Slobodan dan u Malmeu ili fakultativni izlet za Kopenhagen. Polazak grupe počinje prelaskom 16km dugačkog mosta, koji se smatra jednim od najleših na svetu – čudo arhitekture. Nakon tridesetak minuta dolazi se u najmanju skandinavsku državu – Dansku. Kopenhagen, grad u kome su nastale jedne od najlepših bajki sveta, Hansa Kristijana Andersena. Ceo grad je i svedok bajki, u kome i danas stanuju kraljica, princ i princeza. Obilazak počinje ulicom Stroget- proglašenom najdužom ulicom na svetu, Radhuspladsen-glavnog trga grada. Tivolija- zabavnog parka, trg gradske skupštine Rådhuspladsen, luka Mala Sirena – simbol grada, Rosenborg zamak – letnja palata Kristijana IV… Nakon razgledanja moguća fakultativna vožnja kanalima, brodićem ili slobodno vreme za osveženje uz dansko pivo, dansko pecivo ili obilazak mnogobrojnih znamenitosti danske prestonice, koji su po statistici najsrećniji narod na svetu, dok je sam grad Kopenhagen 2008. godine od strane Lifestil magazine, proglašen najprijatnijim mestom za život na planeti….….Povratak u Malme oko 19h. Noćenje.

DAN 3. nedelja, Malme – Helsingborg – Lund Doručak. Slobodan dan u Malmeu ili fakultativni celodnevni izlet . Polazak nakon doručka, dolazak u Helsingborg, grad koji takodje pripada regiji Skone, na 60 km od Malmea. Jedan je od najstarijih gradova u Švedskoj, osnovan je u 11. veku. Po dolasku sledi obilazak gradski trg, tvrdjava, pozorište, crkva Presvete Bogorodice. Slobodno vreme u Helsingborgu do polaska za Lund. Povratak  ka Malmeu, uz usputni obilazak gradića Lunda, poznatog po Univerzitetu Lund, jednom od najjačih visokoškolskih ustanova u Skandinaviji, i najstariji grad u Švedskoj, u kome je još 1085.god., osnovana najstarija škola u Švedskoj. Obilazak dobro očuvanog gradskog jezgra, najstarije katedrale u romanskom stilu iz  XI veka. Povratak u Malme I odlazak na ručak oko 17h. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 4. ponedeljak, Malme – Niš Doručak. Slobodno prepodne ili fakultativan obilazak grada sa vodičem. Obilazak užeg centra: najveći skandinavsji trg Stortorget, statua kralja Karla X, Sankt Petrikyrkan- kasnogotička katedrala, Opera- jedna od najvećih u Skandinaviji, Gradska kuća, Foklets park, Turning Torso- najviša građevina Skandinavije…..slobodno vreme u centru. Mogućnost obilaska renesansnog dvorca Malmöhus Slott, nekada dvorca danskog kralja Kristijana III, a ukome se danas nalaze nekoliko muzeja.…Slobodno vreme do 13h u gradu. Transfer do aerodorma. Let u 16.00h iz Malmea. Sletanje u Niš u 18.20h. Kraj programa.

cena aranžmana nakon 15.01.2018.

 139.99

first minut cena aranžmana do 15.01.2018.

129.99

 + Avio karta = dinarski deo aranžmana od  9.990,00 dinara (zavisno od momenta rezervacije)

Aranžman obuhvata:

* Avioprevoz Niš- Malme- Niš (dinarski deo aranžmana je PROMENJIV i zavisi od momenta rezervacije! Plaća se u celosti jednoktratno )
* dozvoljeni prtljaga na letu, ( 1 komada ručnog prtljaga po dozvoljneim dimnezijama aviokompanije)
* 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3***  u širem centru Malmea ili okolini, u 1/2 ili 1/2+1 sobama,
* turistička organizacija puta, usluga pratioca grupe tokom boravka i realizacije programa
* organizovanje fakultativnih izleta tokom boravka sa vodičem na srpskom jeziku,

Aranžman ne obuhvata:

* individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,
* doplatu za večeru u hotelu ili van hotela,
* ulaznice za mesta koja se posećuju,
* obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
* troškove povratnog transfera aerodrom-hotel-aerodrom  (22€)
* troškove fakulatativnih izleta,
– celodnevni izlet za Kopenhagen (35€),
– razgledanje Malmea sa vodičem (13€),
– izlet za Lund i Helsinborg sa ručkom u Malmeu (35€)

Napominjemo da su cene promenjive (!) , i zavise od brojnog stanja, radnog/neradnog dana itd. Uključuju usluge organizacije inopartnera, angažovanje prevoza, vodiča, ulaznica.

Način plaćanja:  sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate, gotovinski, platnim ili kreditnim karticama, čekovima građana.

Dinamika plaćanja aranžmana: Aranžman se može platiti u celosti (devizni i dinarski  deo), gotovinski, platnim/kreditnim karticama, čekovima građana. Aranžman, po promotivnoj ceni se može platiti na rate tako što se prilikom rezervacije uplaćuje dinarski deo aranžmana – avio karte u celosti (gotovinski ili platnom karticom), a devizni deo na ime rezervacije 25%, a ostatak (75% dev. dela) na 3 jednake rate do 10 dana pre polaska.

Napominjemo da je dinarski deo aranžmana iznos, koji je promenjiv jer predstavlja iznos avio karte!  Zavisi od momenta prijave.  Let je organizovan komapnijom Wizzair iz Niša. U slučaju otkaza aranžmana od strane putnika, primenjuju se tarife otkaza koje propisuje avio kompanija! 

Doplate na avio letu  (prtljag, osiguranje, prioritetno ukrcavanje,  posebna mesta u avionu ili klasa), plaćaju se prilikom rezervacije.OVLA

Doplate za prtljag
Vrsta i velicina prtljaga Prilikom rezervacije Naknadno
 kabinski prtljag (55x40x23) BESPLATNO
Veliki prtljag do 20kg 45€ 55€
Veliki prtljag do 32kg 55€ 65€

Doplata za posebne usluge  (1/1 soba, doplata za večeru, posebna vrst sobe i sl), vrši se uz plaćanje druge (II) rate.

Rezervacija fakultativnih izleta je moguća tokom isplate aranžmana, plaćanje se vrši inopartneru u inostranstvu. Fakultativni izleti su organizovani u saradnji organizatora i inopartnera.

INFORMACIJE  U  VEZI  SMEŠTAJA:

  • Ime hotela biće poznato najkasnije 7 dana pre polaska. Opis hotela sa kojim agencija sarađuje je u nastavku.
  • Hoteli su sa minimum 3***+ ili 4*** u širem centru navedene destinacije ili okolini.
  • Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih  objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
  • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
  • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, pogled, mini-bar, TV SAT…) 

Ovlasceni SUBAGENT T.A.HELONA,  OBRENOVIĆEVA BB, PC ‘’GORČA’’, LOK. M17, NIŠ, TEL.:018/514-696,514-697,514-972.  ORGANIZATOR PUTOVANJA HALO TRAVEL. UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Halo TRAVEL licenca OTP broj 254/2010.