Berlin – Doček Nove 2020.

Doček Nove 2020. – sigurni polasci iz Niša

6 dana autobusom, minimum za reaizaciju 50 pax

1. dan NIŠ – BEOGRAD – NOVI SAD – BERLIN
Polazak sa parkinga benzinske pumpe „Lukoil Jastrebac“ kod TC „Tempo“ u 13,00 h. Polazak iz Beograda u 17,00 h sa autobuskog terminala LASTA, iz Novog Sada sa parkinga kod lokomotive u 18,30 h. Noćna vožnja kroz Mađarsku, Slovačku i Češku. Usputna zadržavanja prema potrebi i na graničnim prelazima.

2. dan BERLIN
Dolazak u Berlin u prepodnevnim časovima.Smeštaj u hotel. Individualni odlazak na doček Nove 2020 godine*( odnosi se na polazak 30/12/2019). Noćenje.

3. dan BERLIN –
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja.Panoramski obilazak Berlina u pratnji lokalnog vodiča: East side galerija – BERLINSKI ZID sa umetničkim delima, OstBanhof (železnička stanica nekadašnjeg istočnog Berlina) sedište – naselje nekadašnjeg istočnog Berlina, Aleksandrov Trg sa Televizijskim tornjem, najstariji deo Berlina – četvrt Sv. Nikole, Berlinska katedrala, ostrvo muzeja, prelepa ulica UNTER den Linden, Fridrihova ulica sa upoznavanjem nacističke Nemačke, Brandeburška kapija, nemački parlament – REICHSTAG, … Noćenje. .

4. dan BERLIN – POTSDAM – Berlin
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja. Noćenje. Fakultativni poludnevni izlet u Potsdam, prestonicu Savezne države Brandenburg. Obilazak u pratnji vodiča: Crkva Svetog Nikole, holandska četvrt, ruska četvrt Aleksandrovka, palata Sesilenhof, palata Sansusi – letnja rezidencija Fridriha II, most Glienika (mesto razmene špijuna tokom Drugog svetskog rata)… Povratak u Berlin.

5. dan BERLIN – Tropical Island –
Doručak. Slobodno za individualno razgledanje Berlina. Polazak za Srbiju u večernjim satima. Fakultativni odlazak na „Tropical island“ – najveći zatvoreni prostor (66.000 m2) sa tropskom klimom, plažama, veštačkim morem, kafeima. Povratak u Berlin. Kraće slobodno vreme, a zatim nastavak putovanja za Srbiju.

6. dan NOVI SAD – BEOGRAD – NIŠ
Dolazak u Novi Sad i Beograd u ranim jutarnjim satima. Nastavak putovanja za Niš. Dolazak u jutarnjim satima. Prestanak aranžmanskih usluga.

CENA ARANŽMANA (po osobi – izraženo u €):

Polazak Povratak Hotel Usluga Polazak Beograd i Novi Sad Polazak NIŠ i
sa autoputa Niš-Bgd
redovna cena rane rezervacije redovna cena rane rezervacije
30/12/19 04/01/20 Airport Berlin
Adlershof
3 BB 193 € 180 € 208 € 194 €
16/04/20 21/04/20 Airport Berlin
Adlershof
3 BB 186 € 173 € 201 € 187 €

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • prevoz turističkim autobusom (tv, video i audio oprema, klima),
 • tri noćenja sa doručkom (švedski sto) u Berlinu u hotelu sa 3*,
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama(treći krevet fotelja na razvlačenje)
 • razgledanja i obilaske prema programu,
 • usluge lokalnog vodiča,
 • usluge pratioca grupe
 • troškove organizacije

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • fakultativne programe,
 • individualne troškove,
 • putno zdravstveno osiguranje
 • doplata za 1/1 sobu 90 € za 3 noći,
 • doplata za polazak iz Vranja, Zaječara, Negotina, Bora – 20€ (dinarski) po osobi – minimum 20 osoba

NACIN PLACANJA

NAPOMENA

Cene fakultativnih izleta (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
Potsdam – 30 € odrasli/ 20 € deca,
Tropical Island – 50 € odrasli/ 40 € deca,
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Nalazi se u becirku Treptow-Köpenick u samom Berlinu. Sa izuzetnim gradskim vezama idealan je kao polazna tačka za istraživanje Berlina (metro stanica Berlinskog S-bana Adlerhof je na 400m od hotela – linije S8,S9…). Ovaj hotel u Berlinu ima 91 sobu, moderno opremljenu, nekoliko soba je namenjeno iskljucivo osobama sa invaliditetom, osobama koje pate od alergije kao i za pušače i ne pušače. Sobe su opremljene satelitskim televizorom, klimom, radiom, WI FI ( plaća se na licu mesta), TWC i fen za kosu. Hotel poseduje lobi, bar i konferencijsku salu za 108 osoba, koja odgovara standardu i uslugama hotela.

POPUST ZA RANE REZERVACIJE 7%
(za uplatu u celosti, do popune određenog broja soba u hotelu, broj mesta je ograničen).

 

 

OVLAŠĆENI SUBAGENT T.A.HELONA,  OBRENOVIĆEVA BB, PC ‘’GORČA’’, LOK. M17, NIŠ, TEL.:018/514-696,514-697,514-972.  ORGANIZATOR PUTOVANJA Euroturs . UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Euroturs, licenca OTP broj 49/2016