Katerina studios/Nea Iraklica – Leto 2020

Grčka Leto 2020 – Nea Iraklica

Smeštaj Katerina Studios se nalazi na plaži, uz šetalište i sastoji se od tri objekta sagrađenih u nizu jedan iza drugog. Čišćenje, zamena posteljine i peškira se obavlja na tri dana. Svi gosti mogu besplatno da koriste ležaljke i suncobrane na plaži ispred smeštaja. U okviru smeštaja postoji privatni parking sa ograničenim brojem mesta (za četiri do pet automobila). U dvorištu se nalazi zidani roštilj. Na zahtev se može dobiti i dečiji krevetac besplatno.

Luxurious Full Sea View Family Suite (kompletno renovirani), sa direktnim pogledom na more se nalaže 10m od plaže. Sastoje se od francuskog ležaja, potpuno novog nameštaja, TV u spavaćoj sobi, dva potpuno nova singl kreveta u dnevnoj sobi, novo posuđe i pribor za jelo kao i novu i potpuno opremljenu čajnu kuhinju i kupatilo.

Luxurious Marina Sea View Family Apartment na prvom spratu, odnosno Luxurious Panoramic Sea View Family Apartment na drugom spratu su 40m od plaže. Sastoje se od francuskog ležaja, potpuno nov nameštaj u spavaćoj sobi, nove singl krevete sa mehanizmom za otvaranje drugog kreveta (dva singl kreveta) u dnevnoj sobi, novo posuđe i pribor za jelo, TV i potpuno novo kupatilo.

Economy Garden View Family Apartment, sa dva singl kreveta u spavaćoj sobi, francuskim krevetom u zajedničkom prostoru. Ima potpuno opremljenu kuhinju sa posuđem i priborom za jelo i renovirano kupatilo. Takođe, tu su i klima uređaj, TV, bežični internet i balkon. U pitanju je standardni nerenovirani porodični apartmani.

Za tri osobe na raspolaganju su potpuno opremljeni trokrevetni studiji (30m2) koji se nalaze na 40m od plaže. Locirani su u prizemlju, na prvom i drugom spratu i imaju pogled na dvorište, po jedan francuski i singl krevet, potpuno opremljenu kuhinju, klima uređaj, TV, bežični internet, kupatilo i balkon. U pitanju su standardni nerenovirani trokrevetni studiji.

Za cenu i raspoloživost poslati upit agenciji.

DOPLATA

  • Doplata za pomoćni ležaj tamo gde je moguće, iznosi 5e za decu do 12 godina, odnosno 10e za odrasle, po osobi za jednu noć (2 Bed Room, Ground Floor i Luxurious Full Sea View Family Suite ).

Način plaćanja

Napomena

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

  • smeštaj u izabranom studiu na bazi najma za uplaćeni broj noćenja (najam uključuje troškove el.energije, tople/hladne vode i korišćenje inventara),
  •  troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

  • Zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi osiguravajuće kuće
  • Fakultativne izlete
  • Individualne i ostale troškove putnika
  • Boravišnu taksu u Republici Grčkoj

 

Galerija

Agencija Helona doo vrsi rezervacije za boravak u ovom objektu.