Palić Letovanje – Srbija 2020

Srbija Leto 2020

LETOVANJE PALIĆ
Palić, Subotica, Ludaško jezero

uz  fakultativne posete vinariji Zvonko  Bogdan, Banji Mako, Ergeli lipicanera i vinariji Dibonis

14-19. jul 2020./ 21-26. jul 2020/ 28. jul-02. avgust 2020./ 04-09. avgust 2020/ 11-16. avgust 2020.
6 dana / 5 noćenja / autobusom

Program putovanja Letovanje Palić:

1. dan: BEOGRAD – PALIĆ

Okupljanje putnika na Novom Beogradu, preko puta TC “UŠCE”, kod okretnice autobusa 60 (pored Brankovog mosta) u 09:00. Polazak iz Beograda. Putovanje ka Paliću i odlazak do kompleksa „Majkin Salaš“. Smeštaj u sobe. Posle podne rezervisano je za obilzak salaša, njegove ekonomije i životinja, Piće dobrodošlice na malom jezeru koje se nalazi uz sam salaš, u gde možete uživati u šetnji. Slobodno vreme za uživanje u šetnji ili kupanje u bazenu u dvorištu salaša (u zavisnosti od vremenskih prilika). Noćenje.

2.dan: PALIĆ – JEZERO – *VINARIJA ZVONKO BOGDAN

 Šetnja kraj Palićkog jezera. Obilazak muškog i ženskog štranda. Slobodno vreme za obilazak zoološkog vrta, kafu ili šetnju.  Fakultativna poseta Vinariji Zvonko Bogdan, obilazak vinarije uz degistaciju 3 vrste vina.  Povratak na salaš. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan: PALIĆ – *SUBOTICA – LUDAŠKO JEZERO – PALIĆ 

 Kratka vožnja do *Subotice i obilazak centra grada. Poseta Gradskoj kući i sinagogi. Slobodno vreme za ručak i šetnju. Odlazak do Ludaškog jezera(10 minuta vožnje od Palića). Poseta vizitorskom centru. Povratak na Palić i slobodno vreme kraj jezera ili na salašu, po vašem izboru. Noćenje.

4.dan:  PALIĆ – *KELEBIJA – PALIĆ

 Fakultativno: polazak ka Kelebiji, i obilazak ergele Lipicanera. Povešćemo Vas da vidite kobile i ždrebad na pašnjaku, mlade pastuve i omice u slobodnim ispustima. Nakon obilaska, vozićemo se fijakerima po uređenom parku ergele i borovoj šumi Vile Majur. Svi koji budu želeli, uz iskusne instruktore, jahaće mirne i poslušne konje u parku ergele.Povratak na Palić  i slobodno vreme kraj jezera ili na salašu, po vašem izboru. Dolazak u večernjim časovima. Noćenje.

5.dan: PALIĆ – *SEGEDIN – MAKO – PALIĆ

 Fakultativni odlazak do Mađarske: Polazak za Segedin. Razgledanje grada u pratnji vodiča.  Slobodno vreme ili šoping u TC Arkad nedaleko od centra grada. Odlazak do banje Mako 4* . Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišćenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju. Boravak u banji do kasnih popodnevnih časova (oko 18:30h)  Povratak na Palić. Oproštajno veče uz tamburaše. (Svake subote uveče u restoranu salaša uživo sviraju tamburaši.)Noćenje.

6.dan: PALIĆ – *VINARIJA DIBONIS – BEOGRAD

Napuštanje Majkinog salaša. Fakultativna poseta Vinariji DIBONIS, na Paliću, i degustacija 3 vrste vina i 3 vrste rakije. U restoranu vinarije moguće je poručiti i čuvani riblji paprikaš. Slobodno vreme za šetnju kraj jezera Polazak za Beograd. Dolazak u večernjim časovima.

Letovanje Palić, Subotica, Ludaško jezero

Cena aranžmana 169 EUR
Cena aranžmana za decu do 12 godina 152 EUR

Aranžman Letovanje Palić obuhvata:
– Vanlinijski prevoz kombijem, minibusom ili autobusom (visokopodni ili dabldeker, a/v opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja;
– Obilazak Subotice, Palića, gradske kuće i Ludaškog jezera prema programu;
– Piće dobrodošlice u Majkinom salašu
– Korišćenje malog otvorenog bazena na Majkinom salašu
– Usluge vodiča u svakom autobusu;
– 5 noćenja na Majkinom salašu  (1/2 ,1/2+1 sobe, 1/3 i ¼ sobe);
– Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje;
– Troškove organizacije putovanja;
– Rezervaciju stola u restoranu salaša za veče uz tamburaše

Aranžman Letovanje Palić ne obuhvata:
Fakultativne izlete:
– Obilazak Segedina i Banje Mako ( u zavisnosti od situacije na granici )
– Obilazak vinarije  Zvonko Bogdan, vinograda, i podruma sa degustacijom 3 vrste vina – 1000 din;
– Obilazak vinarije  Dibonis i podruma sa degustacijom 3 vrste vina – 1000 din;
– Ručak u Kelebiji, i u restoranu vinarije Dibonis – po 1000 dinara
– Izlet do ergele Kelebija (obilazak ergele sa vodičem, jahanje konja i vožnja fijakerima) 800 din;
– Doplatu za polupansion(doručak i večera) – 1150 dinara po danu – plaća se na licu mesta
– Doplata za doručak – 400 dinara – plaća se u agenciji
– Doplatu za 1/1 sobu – na upit
– Međunarodno zdravstveno osiguranje, oko 1 €;
– Individualne troškove putnika.

Popusti:
– deca do  12 godina starosti – cena autobusom 152e, sopstveni prevoz 132e.
– deca do 2 godine starosti ukoliko ne koriste sedište u autobusu i ležaj u hotelu mogu boraviti besplatno
– cena sopstvenim prevozom se umanjuje za 20e – iznosi 149e

*Centar Subotice je kao muzej na otvorenom sa arhitekturom uglavnom u stilu secesije ali i baroka i klasične arhitekture. To se ogleda u crkvama (Katedrali, Srpskoj pravoslavnoj crkvi, Franjevačkoj crkvi itd), pozorištu i biblioteci zgrade, plavoj i zelenoj fontani… Među najatraktivnije ubrajaju se Gradska kuća, Sinagoga i Palata Rajhl.

Palić: jezero i naselje istog imena nalazi se 8 km od Subotice. Prelepe građevine s početka 20. veka, raskošni parkovi, jezero, neuobičajeno spokojstvo i mir čine Palić idealnim mestom za odmor. Čuveni Palićki ZOO vrt je poznat ne samo po svojoj bogatoj kolekciji biljaka i životinja, već i humanom pristupu kada je smeštaj životinja u pitanju.

Vinarija: 2000 godina Palićko vinogorje je tradicionalni vinarski kraj. Tu lepu tradiciju nastavlja Vinarija Zvonko Bogdan. Nalazi se na istočnoj obali jezera i izgrađena je u stilu secesije, karakterističnom za Palić. Enterijer vinarije je uređen po uzoru na francuske vinske zamkove, i opremljen  najmodernijom francuskom tehnologijom.

Segedin: Glavni (Sečenji) Trg, Zavetna crkva, Srpska Pravoslavna crkva…

 

 

ORGANIZATOR PUTOVANJA T.A.Boreas travel UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA T.A Boreas travel, LICENCA OTP BR 192/2020OVLASCENI SUBAGENT TA HELONA, OBRENOVIĆEVA BB, PC ‘’GORČA’’, LOK. M17, NIŠ, TEL.:018/514-696,514-697,514-972