Sarajevo – Bosanske piramide

5 dana – polazak 24.09.2020., povratak 27.09.2020.
5 dana – polazak 15.10.2020., povratak 18.10.2020.
5 dana – polazak 12.11.2020., povratak 15.11.2020.

Program putovanja:

DAN 1. četvrtak Niš-Kruševac-Višegrad
Polazak iz Niša oko 23h. Putovanje, preko Kruševca, Užica i Mokre Gore do Višegrada. Uz usputne pauze po potrebi i zbog graničnih formalnosti.
DAN 2. petak Višegrad-Sarajevo
Dolazak u Višegrad u ranim prepodnevnim satima. Pauza u Višegradu  za obilazak starog mosta, čuvene “Ćuprije na Drini“ i spomenika Ivi Andriću, šetnja do Andrić grada, koji su izgradili Emir Kusturica i Vlada Republike Srpske u čast Nobelovca pauza za slikanje, doručak, kafu, kupovinu suvenira. Fakultativno vožnja brodićem po Drini. Nastavak puta ka Sarajevu. Dolazak u Sarajevo u popodnevnim satima. Fakultativni odlazak na Vrelo Bosne, spomenik prirode koji se prostire na čak 603 hektara u podnožju planine Igman. Poznata turistička atrakcija I omiljeno izletište za lokalne posetioce, sastoji se od više malih ostrvaca povezanih mostovima, Noćenje.
DAN 3. subota Visoko – Bosanske piramide
Doručak. Nakon doručka fakultativni izlet, odlazak do Bosanskih Piramida I tunela Ravne. Ovo je najveći svetski kompleks piramidalnih građevina. Otkrivene su slučajno, kada je čuveni arheolog i antropolog dr.sci. Semir Osmanagić dolazeći u muzej u mestu Visoko, primetio čudan oblik brda koje liče na piramide. Obilazak arheoloških iskopina na severnoj strani “Piramide Sunca”. Slobodno vreme za šetnju po uređenom šumskom predelu Ravne 2, na kome su smeštene platforme za jogu i meditaciju, park kugli, spiralni vrt i mnogi drugi neobični sadržaji. Povratak u Sarajevo. Fakultativno: odlazak na večeru u nacionalni restoran. Noćenje.
DAN 4. nedelja Sarajevo
Doručak. Napuštanje hotela. Obilazak Sarajeva uz pratnju vodiča: Baščaršija, mostovi na Miljacki, Grbavica, Marijin dvor, Skenderija, Narodno pozorište, Gradska većnica, Inat kuća, Trg Sebilj, Kazandžiluk ulica, Baščaršijska džamija iz XVI veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Slobodno vreme. U popodnevim satima oko 17h polazak za Srbiju.
DAN 5. ponedeljak Kruševac – Niš
Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

Promo cena aranžmana 75€

Redovna cena aranžmana 85€

nacin placanja

napomena

Aranžman obuhvata:

* 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni ili švedski sto) u hotelima sa 3* u Sarajevu (1/2 i 1/3 i 1/4 sobama, TWC),
* Prevoz visokokvalitetnim turističkim autobusima (AC, TV), usluge vodiča i pratioca grupe, razgledanja po programu.
* Usluge pratioca grupe
* Organizacija puta

Aranžman ne obuhvata:

*ulaznice za lokalitete i muzeje,
*obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje,
*individualni i ekstra hotelski troškovi.

Cene fakultativnih izleta:

*vožnja brodićem po Drini u Višegradu – 5 €
*izlet Bosanske piramide – 20€
*izlet Vrelo Bosne – 5€
*večera u nacionalnom restoranu u Sarajevu – 12€

Doplate:

Doplata za  1/1 sobu 80% od cene aranžmana.

Opis smeštaja:

Smeštaj je u Sarajevu u gradu u hotelima sa 3*. Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/wc. Usluga noćenje sa doručkom.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA T.A HALO TRAVEL, LICENCA OTP BR 331/2020 OVLASCENI SUBAGENT TA HELONA agency doo OBRENOVIĆEVA BB, PC ‘’GORČA’’, LOK. M17, NIŠ, TEL.:018/514-696,514-697,514-972