Vila Janis/Olympic Beach – Leto 2020

Grčka Leto 2020 – Olympic Beach

Vila Janis je locirana na početku pešačke zone (pola minuta hoda od plaže), u mirnom delu letovališta. Sve sobe imaju pogled na more i Olimp. Enterijer je vrlo prijatan, sa puno detalja, odiše toplinom i odskaču od standarda u ovoj regiji. Do široke peščane plaže, vila je udaljena oko 30 metara, a od centra letovališta oko tri minuta hoda. Supermarket je u prizemlju vile, a većina restorana i marketa je u istoj ulici (pešačka zona). Vila je opremljena WIFI internetom na svim spratovima, prostorom za odlaganje stvari prilikom smene. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Sve sobe su klimatizovane, a klima se dodatno plaća na licu mesta, 5 € dnevno. Parking je na 10m od vile(besplatan).

1/2 studio: dvokrevetni studio poseduje 1 francuski ležaj (140cm) ili dva standardna ležaja (90cm), opremljena kuhinja je u okviru sobe.
1/2+1 studio: dvokrevetni studio poseduje 1 francuski ležaj (140cm) i jednu fotelju na razvlačenje, opremljena kuhinja je u okviru sobe.
1/3 studio: trokrevetni studio poseduje 1 francuski ležaj (140cm) i jedan standardan ležaj (90cm), opremljena kuhinja je u okviru sobe.

Cene iz tabele su po osobi 13/10/7/6/5 noćenja sa autobuskim prevozom:

Cene iz tabele su po studiju/apartmanu  6/7/8/10 noći:

Način plaćanja

Napomena

Popusti:
jedno dete do 10 godina u zajedničkom ležaju ostvaruje GRATIS smeštaj
peta odrasla osoba ili dete u četvorokrevetnom apartmanu ostvaruju GRATIS smeštaj

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • najam smeštajne jedinice
  • autobuski prevoz
  • pratioca ispred agencije tokom putovanja i usluge predstavnika u mestu boravka

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • međunarodno zdravstveno osiguranje
  • Boravišnu taksu u Grčkoj0,5€ dnevno po smeštajnoj jedinici (studiju/apartmanu)
  • individualni i ostali troškovi putnika
*Ukoliko putnik sam korist 1/2 sobu, ostvaruje 10% popusta na cenu sobe
*Ukoliko dva putnika koriste 1/3 sobu, plaćaju se 3 devizna dela i dva dinarska dela
PROGRAM PUTOVANJA (za paket aranžmane): 1. dan Polazak sa ugovorenog mesta. Polazak grupe je dan ranije u odnosu na datum početka smene, iz tabele. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa.2. dan Dolazak u izabrano letovalište. Ulazak u smeštajne objekte je najkasnije u 14h po lokalnom vremenu.3. dan – 11 dan Polazak iz letovališta po unapred utvrđenom rasporedu sa mesta na kom su putnici izašli iz autobusa. Dolazak u Srbiju u mesto polaska u kasnim večernjim satima ili ranim jutarnjim satima sledećeg dana.

 

Galerija

ORGANIZATOR PUTOVANJA T.A. Holiday d.o.o UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA T.A Holiday d.o.o, lic. Otp 463/2010 OVLAŠĆENI SUBAGENT T.A.HELONA, OBRENOVIĆEVA BB, PC ‘’GORČA’’, LOK. M17, NIŠ, TEL.:018/514-696,514-697,514-972

Grcka, Leto 2020, Olympic Beach, First minute