Vila Molino – Leto 2020

Nikiti 2020.

Molino Villa nalazi se na samo par minuta od tradicionalnog mesta Nikiti, 100 metara od mora, 270m od plaze. Molino Villa poseduje 5 luksuznih, potpuno opremljenih apartmana koji će zadovoljiti sve potrebe gostiju. Svaki mezonet ima dve spavaće sobe (sa mrežama za komarce na prozorima), hodnik, kupatilo, prostrano otvoreno dvorište i prelepu terasu, koji gleda na vrt. Kuhinja je opremljena frižiderom, rernom, kuvalom za vodu, aparatom za kafu i svom neophodnom kuhinjskom opremom za pripremu hrane.

Raspolaže sa pet mezoneta za maksimalno četiri odrasle osobe i dete uzrasta do tri godine, koji su izgrađeni 1994. a poslednji put renovirani 2018. godine.

Sve mezonete (50m2) su uređene u istom stilu. Na ulazu je potpuno opremljena kuhinja sa mini-šporetom sa rernom, frižiderom sa komorom za zamrzavanje, kuvalom za kafu i neophodnim posuđem. Kupatilo je izdignuto četiri stepenika od nivoa kuhinje, a u njemu su tuš kada i zavesa. U istom nivou je klimatizovana spavaća soba sa dva spojena singl ležaja i izlazom na terasu. Na donjem nivou, u suterenu, nalaze se dva singl ležaja. Ova prostorija je tamnija i svežija u odnosu na gornje, pa u njoj nema klima uređaja. Mezonete imaju TV (bez satelitskih kanala) i bežični internet.

Gostima su u dvorištu na raspolaagnju letnjikovac, ležaljke, tuš, igračke za decu i privatni parking sa dovoljno mesta za sve.

Raskošan vrt  je jedinstveni dodatak sa elegantnim, pažljivo negovanim, drvećem nara, palmi i lovora. Roštilj i velika natkrivena terasa kreiraju jedinstven prostor za obrok sa porodicom ili prijateljima, ili duge razgovore uz kafu. Tuš na otvorenom je idealna pogodnost, a poslednji dodatak, ali ne i manje bitan je igralište, koje nudi bezbrižne momente pune radosti za najmlađe goste. Na kraju, vrt je ograđen na prirodni način – drvećem, koje nudi privatnost.

Smeštaj na bazi dnevne cene najma studija:

SMESTAJ 01.05-14.06. 15.06.-30.06 01.07.-14.07 15.07.-31.08 01.09.-14.09. 15.09.-30.09
mezoneta (4 pax) 70 85 95 105 85 70

nacin placanja

napomena

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • Smeštaj u odabranoj vili, na bazi najma apartmana, za odabrani broj noćenja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Autobuski prevoz ( postoji mogucnost organizovanja za smene u trajanju od 10 ili 15 noći )
  • Zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi osiguravajuće kuće
  • Fakultativne izlete
  • Individualne i ostale troškove putnika

Galerija

Agencija Helona doo vrsi rezervacije za boravak u ovom objektu.