Vila Sofia – Leto 2020

Lokacija : Novija kuća koja se nalazi  na oko 150 metara od mora i u samom centru Nei Porija (kod crkve). Struktura: Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i sa 3  šestokrevetna dupleks apartmana. Tri šestokrevetna dupleksa se nalaze na prizemlju ( br. 0, 1, 2) kao i jedan trokrevetni studio ( br .3) sedam … Continue reading Vila Sofia – Leto 2020

 Lokacija : Novija kuća koja se nalazi  na oko 150 metara od mora i u samom centru Nei Porija (kod crkve).
 Struktura: Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim  studijima, kao i sa 3  šestokrevetna dupleks apartmana. Tri  šestokrevetna dupleksa se nalaze na prizemlju ( br. 0, 1, 2) kao i jedan  trokrevetni studio ( br .3) sedam trokrevetnih studija se nalaze  na  prvom spratu (br. 4, 7, 8, 9, 10, 23 i 24), kao i jedan  dvokrevetni  (br. 6) .
 Opis: Svaki dupleks ima dve odvojene spavace sobe sa  jednim francuskim i jednim standardnim lezajem, odvojenu kuhinju sa  osnovnim posuđem, veliki kombinovani frižider, rešo kupatilo sa tušem,  tv uređaj u spavaćoj sobi, klima uređaj, . Svi dupleksi u prizemlju  imaju terasu, manju- uzu  koja je u ravni sa sobom i zajedničku veliku  terasu sa odvojenim stolovima, svaki dupleks svoj sto.
 Klima uređaj: Doplata na licu mesta 4 € dnevno po studiju, 8 eura za duplex ( dva klima uredjaja)
 Dodatni sadržaji: Vila ima i besplatan WI-FI.